Ebrugb Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim şu saatte doktorumu arayamadığım için fikrinize ihtiyacım var normalde yukarıda olurdu kızım 2 gündür rahimime baskı yapıyor sanki çıkacakmış gibi birazda ağrı oluyor ama ağrı önemli değil bu durum normalmi yaşayan varmı aranızda?doktor hiç açıklığın erken doğum riskin yok demişti bebek tersmi döndü acaba?
desagr Ebrugb Bebeğin pozisyonu değişmiştir benimde hep öyleydi 30dan sonra doğum pozisyonu aldı o zaman düzeldi. Hep kasıklarımda hissediyodum hatta direk altıma vuruyo gibiydi Allaha şükür hiç bi sıkıntımız yok
Albatros3501 Ebrugb benimki iki gün yukarı vuruyo üç gün aşağı canım ama normal yani alıştım artık. 28+3 üm bende. Bana da erken doğum yok herşey normal dedi . Doktora da sordum hareketleri aşağıda hissediyorum diye gayet normal dedi 😊
Ebrugb @desagr evet sanki oradan fırlıycak gibi düzelir dedim bugünde olunca endişelenmeye başlamıştım artık teşekkür ederim🙏🏻
Ebrugb @Albatros3501 insan çok tedirgin oluyor ya birde afedersiniz çok sık tuvalete çıkıyorum benim bebiş biraz fazla hareketliymiş doktor öyle demişti sürekli yer değiştiriyordur umarım
Albatros3501 Ebrugb bişe sorcam benim çatı kemiğimde ağrı oluyo sende de oluyo mu normal mi bilmym da doktora sorcam randevum haftaya🤔
Ebrugb @Albatros3501 bebek vurdukça oluyor sadece vurmamı baskımı artık neyse hatta bazen çok şiddetli oluyor ağrı ayaktaysam iki büklüm oluyorum
Ebrugb @Elaylama kasıklarıma olsa kasıklarıma derdim :) rahimde tabiki bağırsaklarımda olacak hali yok benim anlatmak istediğimi de anladı yazan arkadaşlar rahmin alt kısmına vajinaya baskı yapıyor
Elaylama Ebrugb ben anlayamadım kusura bakmayın. Ben de benzer bi şey yaşıyorum ama anlatamıyorum da. Belki aynısıdır diye size detayını soracaktım.
Ebrugb @Elaylama siz kusura bakmayın gerginim biraz doktorumla konuştum bir sıkıntı yoktur rahim genişliyordur ama yine de gel bakalım dedi yarına randevu verdi bugünde psikolojik sanırım bebek çok az hareket etti sizde de ağrı çokmu?