Bet0235 izmir/ buca mustafa kemal mah. deyim var mı buralarda kimse tanışıp hamiş arkadaşlığı kurabiliriz belki 😍
Ranakzrn Bet0235 bende izmirliyim evlenene kadar ordaydım sonra yurtdışına gelin geldim her sene geliyorum izmir burnumda tütüyo ağustos sonu bebem doğduktan sonra kışın gelmeyi düşünüyoruz inşallah
Mustafayigitvebeytugannesi Bet0235 Ben çok uzak Kayseri’deyim belki tanıdık çıkar 😅 İzmir’deki yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤩
Snmlsn Ben de ağustos sonunda yeşilyurta geleceğim. Yani doğumumu orda yapacağım. Şu anda yurt dışındayım.
anneoluyorum101 24 yaş ilk doğum yeni geldim İzmir’e bir senem dolmadı daha ve baya baya yalnızım 😂 hiç arkadaşım yok
Snmlsn Ranakzrn ben de senin gibi evlendikten sonra yurt dışına çıktım. 😇 ben yaz kuş ili defa geliyorum izmire 🥰
GulKeskin Bet0235 Bende Tirede oturuyorum ama annemler Karabağ’larda sık sık geliyorum 2. Evimde orası 😂
Snmlsn Ranakzrn üç buçuk yıldan beri Senegal’de yaşıyorum. İzmir yeşilyurtta yaşıyor ablam ve kardeşim. Sen? Yurt dışında nerdesin? İzmirin neresinden?