Shibalba Evet arkadaslar merak ediyorum, 34. Haftadayiz.. Kıyafetlerini battaniyeleri yıkayıp yerleştireceğiz fakat kurutma makinesine atıp atmama konusunda kararsızım.. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Agg0207 Shibalba hayır canım buyunce atılır ama ilk zamanlar olmaz tamamen pamuklu olduğu için çok cekerse giyemez yani ben o riske atmak istemiyorum kızımın kıyafetlerini atıyorum kurutmaya ama büyüdüğünde başladım atmaya 2 yaş sonrası
2prensessannesi Shibalba ben dogdugundan beri yun yelek yun kazak gibi seyler disinda hepsini atiyorum herhangi bir cekme vs olmadi. Hemde disindaki tozlari topladigi icin daha saglikli asinca butun tozlari topluyor ustune
Shibalba Agg0207 Bende çekmesinden korkuyorum açıkçası Ayrıca bebeğe zararı olur mu onu da bilmiyorum
Gumus25 Shibalba yani zaten doğduktan sonra illa ki kullanırım diye düşünüyorum. O yüzden ben kıyafetleri yıkarken bir kısmını astım bir kısmını kuruttum hemen bitsin utuleyip yerlestireyim diye
Minigininannesi Shibalba üründen ürüne farkeder illaki ben lcw alıyordum hep attım. Bir şey olmadı ama yünlü triko tarzı şeyleri atmadım bilginiz olsun
Oznurdediler Shibalba ben de hep attım valla. Toz toplama olayı bana cazip geliyor bebek açısından ayrıca sıcak kurutma daha hijyenik olduğunu düşünüyorum hepsini attım kurutmaya o nedenle