Deletedmom_85 koalamom_ gündüz hafif uyku bastiriyor ama cok değil birazda kendi istegimle uyuyorum. Birde karnım aç olunca mideme kazıntı geliyor yiyince geçiyor. Başka bir şey yok bende 9.haftanin içindeyim
Buketedaa koalamom_ 8. Hafta içindeyim aşırı uyku halim var ve ilk zaman ki kadar olmasada göğüs hassasiyeti var
mombarbie_ koalamom_ açken mide bulantısı bazen gaz sancısı ve sabahları yoğun olan göğüs hassasiyeti yarin tam 8 haftalik olucaz 🫠
koalamom_ Deletedmom_85 ben bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum unutuyorum normal sanırım ben de 9. Hafta içindeyim
86elif koalamom_ bende aynı şekilde 9+2 yim acıktımmı eskiden dayanabiliyordum şimdi içime baygınlık geliyor fenalık geliyor vücuduma,ve de inanılmaz uyku halim var
Aysezeyno 8 haftanın içindeyim hafif kahverengi lekem geliyor kusmalarım başladı sıcak ve halsizlik çok yıpratıyor bir sorun yok görünüyor ama lekem geliyor anlamadım yaşayan var mı acaba
koalamom_ Aysezeyno kırmızı olunca tehlikeli diye biliyorum ama siz yine de bir doktorunuza gidin ya da acile