Sinemtzr
Kan ilaci demir damla vesaire kullanmiyom bise olmaz umarımm .
Rabiasazlik
Bende kullanmıyorum canım değerlerimde hep iyi çıktı allaha şükür doktorunun kontrolü altındaysan doğal yediklerimizden ictiklerimizden almamız çok daha dogru
kardeleng
Bana doktorum çok vitamin vermedi zaten demir ve kalsiyum verdi bir de B12’im düşük diye takviye verdi.Et tüketmediğim için demiri bırakmadım alzheimer genlerimizde var onun korkusuna B12’ye de devam ama kalsiyumu bıraktım.Hem fiyatı uçtu gitti hem de süt ve süt ürünlerini seviyorum tüketiyorum gerek duymadım.Tabi bundan doktorun haberi yok.🙈
Gamzeli21
Ben hiccc kullanmadim
ucan44
kullanmalisin kesinlikle simdi kan degerlerin iyiyse bile hamileliginin son zamanlarinda bebek senin demir vitamin vs depolarini kullaniyor bakarsin kan degerlerin olmus 6 7 gelde ugras. Benimde basta kan degerim 9 felandi doktor kan hapi vitamin felan verdi kullanmadim senin gibi ve aylar sonra kan testi yaptrdimki 7 ye dusmus. Hastanr hastane dolastm damar yoluyla kan ilaci verdiler 8.9 yukseldi kanim bu da yeterli degil dediler ve damardan 1 unite kan verdiler bunu alirkende 34 haftaliktim ve doktor acik konustu masada kalirsin bu sekilde kendine gel dedi verilen kanla anca toparladim kendimi su an kan degerim 11 oldu . duzeltene kadar 38 haftalik oldum. dogum icin lazim olur diye esim tahlil yaptiracak bu hafta dogum esnasinda lazim olunca tahlille felan ugrasmamak icin smdiden tahlil yaptiriyoruz benden sana tavsiye kesinlikle aksatma herseyi bebek aliyor senden senin depolarin bosaliyor ben yasadim kimse yasamasin zor durum. Bazen diyordum ben masada kalirsam bebegime kim bakacak kim ona benim gibi sevkat gosterecek diye ama toparladim sayilir cok sukur...