Aylinnnnnnn CBE13 tabiki ben hep böyle gebe kaldım çok şükür bir tane bebeğim var ve yine gebeyim ama 7 kez gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum sana çok güzel şeyler yapıyorsun takviyeler önemli 🌸
CBE13 Aylinnnnnnn yok çizgi silinmeye başladı sanırım yumurta çatladı ama değerlendiremedik 😞
melikemre20 CBE13 merhaba kaset test yerine strip test almayı deneyin ben eczanede çalışırken kaset testler net sonuç gostermiyordu kendimde strip test kullandım
Aylinnnnnnn Olsun üzülme benim oğlum sadce yumurtlamada tuttu biliyor musun bizde catlamayi degerlendirememistik
CBE13 Aylinnnnnnn eşimin işleri vardı şehir dışındaydı diye ne yazık ki olmadı ,sadece yumurtalamadan bir gece önce oldu o da yumurtlama gününe denk gelmiş gibi oldu ,bu ay ki emeğim çöp oldu diye moralim çok bozuldu, hayırlısı allahtan artık 😞
Aylinnnnnnn Yaa çok üzüldüm keşke 20 Side degerlenmis olsaydı olsun nasip Allah’tan ol der oluverir sen duani eksik etme
CBE13 Aylinnnnnnn bende üzgünüm yapmadığım şeyde kalmadı takviye ,besin tüketimi için elimden geleni yaptım ama kısmet 3 yıldır istiyoruz olmuyor tutmuyor gününe denk gelmiyor bir türlü
CBE13 melikemre20 testler aslında iyi ama yumurtlama denk gelsede aksilik hep çıkıyor değerlendiremediğimiz için çöp oluyor o aylar