Meerrii Kızlar erken gebelik testini günün hangi saatinizde yapmalıyız ya testin üzerinde genelde sabah ki ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor. 23 temmuz adet günüm ama heyacanlıyım bekleyemiyorum erkenden yapıcam galiba
241223 Meerrii bir tane sağlıkçı bunun erken idrarla ya da akşam idrarıykla falan bir alakası yok dedi ben ikindi vakti yapmıştım ve orada çıkmıştı
FatmaE Meerrii ben adet günümde yapmıştım testi ve pozitif çıkmıştı günün her saatinde yapabilirsin 🌸
anneoluyoruuumm16 Meerrii HCG çok yüksekse ne zaman yaparsan yap çıkar. Ama düşükse gebelik yeniyse sabah ilk idrarla yapilmasi öneriliyor. Çünkü su falan icmiyorsun idrar seyrelmiyor
Meerrii 241223 FatmaE Bgm10 Edagngr anneoluyoruuumm16 Tugcemiss- Test sonucu negatif kızlar nasip bakalım hayırlısı 🥺🥺
Tugcemiss- Meerrii gebelik varsa çıkar ben akşam 7 gibi yapmıştım çıkmıştı ve adetime 7 gün felan vardı direk çift çizgi çıkmıştı
Bgm10 O testlerde saat çok farketmiyor diye biliyorum tabi ilk idrar her zaman tavsiye edilen. Erken gebelik testi zaten varsa daha önce sonuç alabilmek için var yapıp kontrol sağlayabilirsin yapmadan bilemezsin 😄
Edagngr @Meerrii Ben 1 hafta kala falan yaptım diye hatırlıyorum çok silik bir çizgi çıkmıştı eğer çok merak ettiysen dayanamıyorsan yap varsa çıkar büyük ihtimalle 😄