Madamerose İlk gebeligim ve yurt dışında doğum yapacağım neler yaşadınız, nasil geçti hamilelik ve doğumunuz, Türkiye ile yurt dışı doktorları arasındaki farklar sizce neler
Merveclskn10 Madamerose Ben de yeni taşındım yurt dışına. Bizi neler bekliyor merak ediyorum özellikle doğumda. Tecrübeli anneler aydınlatırsanız çok iyi olur☺
Madamerose Merveclskn10 fransa.. Allah kolaylık versin. Ne kadarlık hamilesin gebelik nasıl geçti, geçiyor
Merveclskn10 Madamerose 34 haftalık gebeyim. İlk zamanlarda mide bulantısı yaşadım ama şuan çok şükür iyi gidiyor.Sizin nasıl gidiyor, kaç haftalık oldunuz?
Madamerose Merveclskn10 bugün tam 25 olmuşum. Ah o bulantı kurmalar beni mahvetti Bebeğimin ne kadarlık olduğunu bile adam akıllı yeni öğrendim kısaca öyle söyleyeyim ama sizinki neredeyse bitmek üzere Rabbım sağlıklı hayırlı şekilde kucana alıp iyi bir evlat eylesin.
Snmlsn Ben de yurt dışında yaşıyorum. Ve beni Türk hekimlerine emanet edin. 🙏🏼 zorunluluktan Türkiye’de doğum yapacağım yoksa yaşadığım ülkede yapmak isterdim aslında doğumumu. Ama Avrupa’da hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum.