Blackatlas Bugün dr’a gittim çok şükğr kalp atışını da bebeği de gördük buraya fotoğraf ekleyeceğim cinsiyet tahmini yapabilecekler var mı acaba? 
denizom Blackatlas bacım mercimek tanesi kadar bile değil yani sabırlı ol. Sağlıkla büyüsün elbet belli olur cinsiyeti 🤦🏻♀️🤣
Blackatlas denizom Maksat muhabbet olsun burda 6. haftalık ultrason görüntüsüyle tahmin yapmak gelenek gibi bişey 👍🏻
NewMom__ naneliseker_ Vay be nasıl bilgilisin öyleee nerden anladın kızz bunu hiç aklımıza gelmezdi maşallah zekana hayran kaldım 😂
Vefa7 Hilal_blc agzina geleni atiyor işte o kadar var ki boyleleri 6 haftalik minicik bebekden doktor bile anlamazken bunlar cok biliyorlar
Vefa7 Hatice_123456 Allah askina oyle bisey olsa zaten doktorlar soylemezmi? Teori fln akil var mantik var nasil inanirsiniz oyle seylere henuz bebegin cinsiyyet organi bile olsumamis o haftalarda
mmirzamm Blackatlas ya bende bugün gittim doktora 7+5 günlük ama fotoğraf yükleyemiyorum şifre falan hep unuttum 🤷ultrason kağıdı verilmedi ekrandan çektim kese yamuk düz değil bebekte sağ tarafta ekrana bakınca
Hilal_blc @Vefa7 bende buna şaşırıyorum iste oyle bi teori olsa doktorlar daha cabuk bize söyler bu sitedeki çoğu hanfendi gelecegi görüyor herhalde ahahskndkd
Hatice_123456 Çok bilmişler sizin başka işiniz yokta buraya dedikodu yapmaya mi geldiniz tahmin istemek veya tahmin vermek istemiyorsanız bu tarz postların altına girmeyin nokta