Artemaaa_1 gamzeyerlkaya evet bu gyno çok etkili bir tablet ama hemen kesiyor ama.be nimki tekrarliyo enfeksiyon
Mommybabyy 13Byz1 çok lanet bişi ya bende çamaşırıma çay ağacı yağı damlatıyordum rahatlatıyordu ama hamile kalınca denemedim bişi olursa diye gene başladı bıktırdı ya
Nurhan08 Ben 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum. İlk olduğumda hastanede yattm 10 gün. Serumlarla ağrı kesici ve antibiyotik verildi bolca su içmem söylendi. Ama doktorun onayi olmadan ilaç almayn derim. Çamaşr temzliğine dikkat edin. Genital bölge hep kuru ve temiz olmali. Ayaklardn üşütmemeliymişiz😬 benm ayaklar sürekli yandiği için büyük olasılıkla 2. Enfeksiyonum üşütmekten kaynakli oldu.
Falancahanim Nurhan08 Kuru kalamıyor maalesef hep bi akıntı 😅evet sık sık değiştirip pamuklu giymeye özen gösteriyorum ama yine aynı artmadan azalır umarım
13Byz1 Bana zalaın diye bi fitil verdi doktorum kullanan var mı? Bebeğe etkisi olmaz dedi ancak içim rahat etmiyor kaşıntım bir süre rahatlıyor,2 gün sonra yine aynı Sizin kaşıntınız ve yanma sürekli mi oluyor
miniyo Falancahanim Ben antibiyotik de kullandım geçmedi bir türlü. Şimdi nioli yağı aldım iç çamaşıra damlatıyorum Akıntı bayağı azaldı , kaşıntı çok yoktu ama o da tamamen kesildi . Tavsiye edebilirim
MerveTeyze Selam benim de ilk aylarda olmuştu hem crp yüksekti kanımda hem idrarda çıktı ilaç kullanmak istemedim ama dr bir şase verdi adını hatırlamıyorum kusa süre sonra gittiğimde tahlile geçmemişti internette birinin deneyimini okudum de tavsiyesiymiş sonuçta doğal diyerek denemek istedim aktardan doğal elma sirkesi alıp tuvaletimi yaptıktan ve temizledikten sonra çıkmadan 3-4 kat yaptığım tuvalet kağıdına bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi döküp orada çok az tutuyordum başlarda az da olsa bi yanma yapar gibi oldu ama aşırı değil şikayetim bir kaç güne geçti iki hafta sonra tekrar tahlil yaptırdığımda temizdi harici ilaç vs bir şey kullanmadım