-Mervemom Arkadaşlar ellerimde, parmak üzerinde siğillerim var. Cildiye’ye randevu bulamadım. Verrutol Deri Çözeltisi olan ilacı da, hamilelik sebebi ile kullanamıyorum. Bildiği bir ilaç olan, tavsiyesi olan var mıdır?
esraEb -Mervemom ayy siğil benim başımın belası idi. Lisede çıkmıştı elimde ciddiye de önce tedavi gördüm geçmeyince lazerle yaktırdım. Her şeyi denedim çare olmadı. En son halam onun bi duası ver dedi onu okudu ve geçti. Çok ilginç 😄hala nasıl geçti şokunu atlatmış değilim 15 sene oldu. Ben de hiç ihtimal vermemiştim ama okudu bir hafta içinde sanki elimde öyle bir şey çıkmamış gibi kayboldu. Sadece lazerle yakılan yerde ameliyat izi gibi iz var o kadar.
semrap -Mervemom benim. annem sayısını söylerseniz sayısınca taş sayıp bi beze sarıp güneş değecek yüksek bir yerekoyuyoruz belki sizde de ise yarar
-Mervemom esraEb Esra Hanım halanız acaba benim için de okuyabilir mi? Çok çaresizim ve süregelen bir şey bu. Ben de bıktım artık. İsmim Merve. Elimde 10 adet siğil var. Ben de size dua ederim inşallah.
1q2w3e4r 6 haftalık gebeliğim var dün ilk kontrolüme gittim minik siğiller vardı ilaç yakar kullanırsan cildiye dondurma işlemi yapıyor dedi. Prof dr du dermotoloji dondurmayı uygun görmedi Belogent krem verdi akşam sürülücek gündüzde verrutol verdi kötü yakıyor sürünce ilk bugün kullandım zararı yok dedi
-Mervemom semrap 10 adet siğil var ellerimde. Lütfen Allah rızası için yardım edin. İsmim Merve Ben de size dua ederim inşallah
Umudum31 semrap 2 tane de ben de var kocaman biri çok rahatsız edici. Bu şekilde okunup geçtiğini duymuştum bana da okur mu anneniz adım Nurten
1q2w3e4r -Mervemom biliyordu kadın doğum konsültasyon istedi. Dermotoloji de profesör dü benim genital kısımda yeni çıkmıştı dermetoloji dondurmayı önermedi gebelikten dolayı ilacı kullana bilirsin dedi
esraEb -Mervemom sizi ve psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de öyle idim bi tane başladı diğer elime de bulaştı. Ellerimden nefret etmiştim resmen. Halama sorarım uzaktan okunabiliyor mu diye. Okuyabilirse yardımcı olurum tabi. Ama her duayı okuyup o siğili kalemle daire içine alıyordu. İncir dalına okuyrodu ve o incir dalı kuruyuncaya kadar siğiller tamamen geçmiş oluyrodu. Benimkinde süreç böyle idi yani. Ben birde dolunay akşamında olması lazımdı sanırım. Her gün olmuyor. Ben halama sorarım inşallah yardımcı olabilir 🙏
ygulafer -Mervemom yillardr ayni konudan bende muzdaribim duoderm kullandm o biraz gecirdi ama tamamen bitirmedi yaktirdim bu sefer ogluma ve yuzume bulasti cok cektim bnde sonra bi anda gecti smdi tekrar ellerimde cikmaya basladi ozel hastanede dermatoloji ye gittim sebebini sordm bise soylemedi iyi bi hoca bul okuttur benim yapabilecegim bisey yok dedi
Seyma2011 esraEb merhaba banda okurmu acaba yüzümde var benim de 😔bebeğime geçermi diye çok korkuyorum
1q2w3e4r -Mervemom evet genital de ve makat kısmında yeni oluşan toplu iğne başı kadar kapalı bölge olduğu için çok çabuk dağılır etrafa dedi hemen ilaç olarak tedavi verdi verrutol asit gibi bişey alt kısım deri 3 ml kalınlıkta falan hassas yakar dedi baya yakıyor zararı yokmuş. Üstüne basarak sorduk doğumdan sonra tedavi olabilir falan diye ama daha en başındayız ve çok çabuk dağılıyormuş