Krm Merve_nurkacar 34 ten beri bebek dönmüş kanala girmiş çok aşağıda her an gelebilir falan filan birsuru şey söyledi doktorum. 38+0 im şuanda ve tık yok
Merve_nurkacar Krm O zaman napalım anne karnında ne kadar zaman geçirirse o kadar iyi diye kendimizi teselli edip bekleriz bizde 😍 hayırlı kolay doğumlar diliyorum insallah 🧡
Burcuuuuu Merve_nurkacar kesinlikle katılıyorum dün benim doktorum da alttan baktı o kadar cok korkuyordum ki hiç.baktırmamamıstım burda okuduklarım dan cok korkuyordum anlamadım bile nasıl oldugunu sadece kasmayacaksın o kadar
Merve_nurkacar Burcuuuuu evet kesinlikle bu tarz şeylere gözümüzü kapatıcaz aynı şekilde Doğum da aynı herkesin bünyesi çektiği acı sekli farklı bi avazda doğurup buraya aaa dogumda cok kolaymış yazarız insallah canım😌 🙏🏻❣️
tomurcukannesi Merve_nurkacar benim 37. Haftada doktorum dedi başı çok aşağıda diye elim değdi hatta başına dedi ama 40+5 te doğurdum😄 gelmiyo yani aşağıda diye😄
Merve_nurkacar tomurcukannesi evet beklediğim cevap geldi sonunda :) ooohoooo bizde sülalece tribe girdik bugün yarın doğar diye her gün dogurucam gözüyle bakıyo herkes seni örnek veriyim de en azından dk bası aramayı bıraksınlar 😅😅
tomurcukannesi Merve_nurkacar benimde annem onu duyunca bize gelin artık burda kal dedi😄 mecbur gittim 3 hafta keyfini çıkardım ama her sancıda doğuruyorum die hastaneye götürdüler hep elimz boş döndük😄
Azizesuna istanbulluanne tabiki acıdan ölüp gebermiyosun ama hiç acımıyo dencek kadarda bast bişey değil. Normal doğumda rabbim veriyo kolaylığını ve orda bebeğini kucağına aldığın için unutuyosun hepsini.
kardeleng Denizkizi onu ebeye de doktora da sordum Türkiye’de yapılmıyor dediler.Sağa yatmayı ve bol su içmeyi önerdiler onu deneyeceğim bakalım