ozlemurhan Burda o kadar doğum hikayesi okudum benim ki de kısmetse perşembe günü olacak. Kızlar hiç açılmam yok bebek mesane önünde ve başı yerleşmedi 😓 Dün gece elim ayağım uyuştu kendimi iyi hissetmeyince acile gittik . Çok şükür bebekte hiçbir sıkıntı yok. Ama benim kan değerlerime bakınca kan değerim 56 çıktı . Hipoglisemi atağına girmişim gebeliğim boyunca 2 kere daha olmuştu. Doktorum bu durumu bir daha yaşamak istemediğini bebeğin kilosunun da iyi olduğunu artık 40 haftanın içinde olduğum için suni sancı ile doğumu başlatmayı teklif etti. Eşimde doktor olunca arkadaşlarına danıştı ve perşembe günü sabahtan yatış ile suni sancıya başlayacağız 🤕 Açılmam olmadığı için ve bebek hala inmediği için korkuyorum. İnşallah sağ salim normal doğum ile bebeğimi kucağıma alırım .🙏🏻 Bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak 🙈
ozlemurhan Denizkizi Hiç açılma yoksa probes diye bir ilaçla (tam ismi bu mu hatırlamıyorum) rahmin açılıp incelmesini bekliyorlar sonra suni sancı , açıklık var ise direk suni sancı verecekler.