-Mercimek-4 merhabalar
Ben de aynı konu ile ilgili bir başlık açmak için foruma girdim sizin yazınızla karşılaştım. Şuan 7+5 haftadayım bu ikinci hamileliğim. İlk doğumumdan sonra adet dönemlerim çok zor geçiyordu tahammülsüzlük ağlama sinir stres şeklinde. Şimdide maalesef regl olamadığım için diye düşünüyorum sanki ben ben değilim çok kötü haldeyim. Aynı şekilde sinir stres kimseye dayanamıyorum tahammül edemiyorum her konuşulan söz bana batıyor resmen bıraksalar günlerce yatacağım hiç kalkmadan. Böyle beynim uyusuk bir ağırlık var ve kafamı kaldıramıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse bu 9 ay nasıl geçecek diye düşünüp bir de onun için strese girip sinirlerimi bozuyorum. Normalde Avusturya’da yaşıyorum şuan tatildeyim İstanbul’da ailemin yanındayım eylülde döneceğim ama sanki bana kalan 1-1,5 ay 1 yılmış gibi geliyor ailemle bile sürekli anlaşmazlık halindeyim onlar da anlayışlı davranmıyorlar. İnsanlar bana ne güzel en sancılı zor dönemi ailenin yanında geçirirsin çocuğunla da sen yatıp dinlendiğinde ilgilenirler senin için çok iyi olur sonra da evine dönersin diyorlar ama ailemle ben ilgileniyorum resmen ne dinlenme ne çocukla ilgilenme herkes kendi kafasında saçma sapan bir durum içerisindeyim. Kısacası sizin yazınızı da görünce biraz derdimi paylaşmak istedim durumumu anlatmak istedim acaba benim gibi bu şekilde ağır geçiren var mı diye. Allah yardımcımız olsun hamilelik zor doğum daha zor çocuk büyütmek yetiştirmek hepsinden zor…