merveTZ-16 Acıbadem Hastanesi doğum ücreti bilgisini az önce aldım. doğum paketi 57 bin₺ normal doğum, sezeryan 60bin₺ paketsiz bir doğum ücreti de varmış 80-90bin₺ arası ama onda hizmet yok sadece doğum ücreti
Orucu12 merveTZ-16 oyyy baya yuksekmis bende 2. Ayda aldım medical parktan oda 30 bin di ama muayene tahlil bebegın tahlilleri muayenesi hepsi içinde iyi almısım demek
RSsuer merveTZ-16 Hangi acıbadem acaba bende acıbadem hastanesine gidiyorum normal 43.000 sezeryan 47.000 fiyat aldım.
merveTZ-16 Orucu12 buda paket içinde bayağı var bişeyler hatta yeni hizmet eve hemşire geliyor birde 3 gün eve yemek hizmeti varmış
Orucu12 merveTZ-16 çok iyi ama çok pahalı ya insanların bütçeside dusunulmeli aslında hizmet cok kapsamlı ama iste su dönemde baya varmıs fiyatıda
merveTZ-16 RSsuer altunizade acıbadem siz başka şehirde misiniz acaba ben İstanbul için fiyat söyledim ama istanbul içi başka ilçedeki de farklılık gösterir mi bilmiyorum
RSsuer merveTZ-16 Bende istanbuldayım atakent acıbadem hastanesine gidiyorum. Bölgeye göre fiyat farkı oluyor demek ki
merveTZ-16 Orucu12 tabi adı olan hastane ama çoğu kişi sigorta yaptırıp gidiyor valla ben memnun kalmıştım işk çocuğumda şimdi yine gidicem