Esmahamza geri gelen şey spermin akışkanlığını sağlayan sıvı . Ve hep gelir çünkü vücuttan çıkması lazım. :) Gerekli olanlar içeridedir. Ve zira afedersin zevk suyunda bile yüzde bir oranında sperm vardır . Olması gereken içeride kalır gelmemiş olan i belki fark etmedinzi. Sanırım çocuk istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Su dönemlere özen gösterin . Eğer öyle bir fikriniz varsa.
Sperm kadın vücudunda kadın yumurtasına göre 3 gün yaşar kadın yumurtası 1 gün . Buyuzden imkan varsa sabah akşam bir kez ilişkide bulunun. 3 gunu gecirmeyin . Sırt üstü bir saat uzanın daha sonrasında lavaboya vs gidin ki içerideki ulaşması gereken noktaya kalsın. Çok çok özür diliyorum. Herşeyin sonu geldiğinde hemen geri çekilmesini eşiniz bir müddet o şekilde kalsın bunu Dr önermişti bize daha açık yazamadım ins anlaşılır oldu . O dönemde kendinizi daha sıcak tutun bunlar herkesi boş gibi ama herşeyi kolaylaştıran birer yöntemler.
Birde duş alırken kimi insanlar yapıyor vajinayı su ile yikamayin . Abartarak kimisi doğal yapısını bile bozuyor cnk.
Kusura bakmayın bebek istediğiniz algıladığımız için yazayım dedim.;//ve bunları Dr anlatmıştı bana