KahveliBirAnne Arkadaşlar merhaba aranızda hamile olup küçükköy özel bilgeue giden var mı aranizda birşey sorucam
KahveliBirAnne Bende gidcem Hatice hanım müthiş ya ne sorucam ikili tarama ücretleri nedir cnm yaa aradım hastenyi söylemiyor gel öğren diyor
aaslim KahveliBirAnne ben onu yaptırmadığım için bilmiyorum ama detaylı yaptırmıştım sadece, o da 1500 tl
KahveliBirAnne aaslim ne zaman ysptirdin yeni mi eski mi acaba Hatice hanım iyi değil mi çok memnunlar inşallah bende memnun kalırım
aaslim KahveliBirAnne sanırım 3 ay önce falan yaptırdım ama geçen bi arkadaşım sormuş tam hatırlamıyorum ama 1600 mü ne demişti sanırım çok artmamış, Hatice hanım çok bilgili tecrübeli bi kadın bence de, insanı rahatlatıyor asla strese sokmuyor.
KahveliBirAnne Bakalım doğum içinde fiyat alicam gittiğim zaman ne diyecekler kim bilir ne kadar oldu doğumlar
KahveliBirAnne Dneglr İstanbul Arnavutköy Hatice hanımda kürtaj olmuştum 2021 yılında bebeğimi kaybetmiştim ondan dolayı o kadına karşı güvenim çok fazla ama ücretler nedir merak da ettim açıkçası
KahveliBirAnne aaslim hmm anladım yani perşembe günü cekilebilir Sadece çok teşekkür ederim ya bilgileriniz icjn smdi 12+3 haftalık hamileyim salı günü rendevumuz var bakalım 2 li için mubtemeoen oda 1000 olmuştur