Edakgndzzz Kızlar sonradan döner mi pozitife. Adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Eczacı varsa kesin çıkar demişti ? Moralim çok bozuldu
Selinmoon Edakgndzzz sabah idrarıyla yap canım . Benim 5 gün kala silik çıktı kan değerinden anladık . Ama o süreçte karnım ağrımadı normalde adetten 10 gün önce başlardı ağrılarım
zeynozey Edakgndzzz 4 gün kala erken gebelikte inanılmaz silik çizgiyle öğrendim ben. 2-3 güne tekrarla canım testini
Edakgndzzz Selinmoon benim karnım ağrıyo ama bel karın. Kesin adet olucam. Offf çok yoruldum artık bırakıcam peşini bu işin olmuyor
Edakgndzzz Selinmoon benim 3. Klomen ve çatlatma iğnesi denemem bu. Bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz demişti. Mecburen onu çektiricem
Edakgndzzz Dilara_erc1 bir kaç gün daha bekleyin o zaman. Keşke test yapmasaydım heyecanlı beklemek daha iyi. Böyle moralim bozuldu oturdum kaldım kalkamıyorum yerimden
Serenn16 Edakgndzzz biraz daha bekle canım adetin geçsin bazen geçtikten sonra belli olabiliyor daha var çünkü adet gününe
anneoluyoruuumm16 Edakgndzzz benim adetim üç gün geçti erken gebelik testi de negatif kanda negatif çıktı. 4.88 di değerim. Bir hafta sonra 562 ye yükseldi şimdi 19+4 olduk maşallah
Samiree Benim ilk hamileliyimde normal testle 5 gun once oyrenmistim. Malesef 9 haftalik kaybetdim. Ama sonraki hamileliyimde 1 gun once yaptim hicbisey cikmadi testde. Adet gunumde cikti