PrensesAnnesi_42 Şiddetli dayanılmaz baş agriniz olduğunda neler yapıyorsunuz 2 gündür asla geçmeyen başımın sağ tarafı gözlerime vurdu ne yaparsam geçmiyor önerilerinizi acigim
ekc PrensesAnnesi_42 Kolonyayla ovala, kolonya alkolden dolayı ısıtır biraz rahatlatıyor. Duş al karanlıkta uyu, o zamanlar günde 2 parol alıyorum, 2-3 günde maalesef anca geçiyor benimkisi😔
MMad PrensesAnnesi_42 kulaklarınızı çekin ovun bol bol kulak çevrenizi de aynı şekilde, ağrı kesici parol falan içecekseniz bi tane de kahve için hemen ardından ayaklarınızı soğuk suyla yıkayın boynunuzu rahatsız edecek şekilde uzanmayın
gamzeyerlkaya PrensesAnnesi_42 kan değerlerine ve vitaminlerine baktırdınmı canım ? Genelde kanın düşükse aşırı baş agrısı yapıyor gebelikten dolayı kan değerlerin düşebiliyor
PrensesAnnesi_42 ekc çok teşekkür ederim denicem benimde 1 haftadan asagi gecmez çok kötü durum ya parol da malesef gecirmiyor
PrensesAnnesi_42 MMad çok teşekkürler çok kötü bisey ya boyun duzlesmem de var o yüzden dahada kötüleşiyor Allah sabır versin hepimize
ekc PrensesAnnesi_42 Evet benide geçirmiyor ama en azından 1 saatlikte olsa rahatlatıyor beni. Birde tansiyonunu kontrol et bu süreçte
MMad PrensesAnnesi_42 ben de yaşıyorum aynılarını sizi çok iyi anlıyorum saç kurutma makinesinin sıcak kısmı saçlarınız kuru bile olsa saçınıza başınıza tutup boynunuza tutsanız o da işe yarar ama yazın çok çekilir bi seçenek olmayabilir sopuk suş almayın ama insan daha da kasılıyor 🙏🏼♥️
PrensesAnnesi_42 gamzeyerlkaya kan değerlerim gebelikten öncede zaten hep düşüktü tansiyonum hep düşük. Bugün dayanamayıp doktora gittim oda baktı değerler enormal deyip parol verdi saolsun oda hiç gecirmiyor
tulay-01 PrensesAnnesi_42 sağ burun deliğini 5 dakika kapat sadece sol burun deliğinle nefes al rahatlıyır insan yada basını enseden tepeye dogru soguk kompleks uygula cnm
Z-ynp48 PrensesAnnesi_42 migren atağıysa eğer muhtemelen atağınızın geleceğini hissedersiniz. Öyle bir durumda buz poşeti koyun ağrıyan bölgenize. Bir de karanlık serin bir odada yatın
Z-ynp48 PrensesAnnesi_42 magnezyum takviyesi alıyor musunuz, benim arkadaşımda da çok şiddetli migren atakları oluyordu doktor magnezyum verdi ve bol bol maden suyu iç demiş
YigitPoyrazMomm PrensesAnnesi_42 acile gidip parol serum takıyorlar maalesef hapin faydası yok canım evde herşeyi yaptim geçmedi tek çarem parol serum çok iyi geliyor
Maviijj Aynı durumdan şikayetçiyim kaç gündür çekiyorum gözlerime vurdu hicbir işimi yapamıyorum Allah yardımcımız olsunn hepimizin geçer inşallah
YigitPoyrazMomm PrensesAnnesi_42 bence hemen gitmelisin acile benimde migren atagim var gözlerime vurunca direk hastaneye gidiyoruz çekilecek çile gibi degil