sevcan_35 Kızlar 5+5 haftalıkken kan verdim beta sonucum 59728 çıkmış. Çok yüksek geldi bana neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir sizin beta degeriniz kaçtı?
Kahramankentli sevcan_35 çoğul gebelik olabilir yani ama olmayabilir de ben de ikizlere hamileyim adetimden 3 gün önce öğrendim değerim 145 di yani bilemedim erken döllenme de olmuş olabilir
merii10 sevcan_35 acaba bir önceki adetinz üstüne görme dedikleri şey olablr mi yani bebeginz 5 haftalık degl dha büyük de olablr mi
merii10 sevcan_35 5 baftaliga göre fazla yüksek geldi rakam o zmn yarn kese faln görünür bnce mutlaka yazın bnde merk ettm
Mervs sevcan_35 çogul gebelik ihtimalide çok yüksek veya 5 haftalık degilde daha ileri bi gebelik yaşıyor olabilirsiniz üstüne görme derler mesela öle bişi olmuş olabilir ben ikiz hamileligimi 5 haftalıkken ögrendim 2500 çıkmıştı
Nazli_cvk55 sevcan_35 bu hafta da bu kadar yüksek olmaması gerekir üzmek istemem ama ya dış gebelik yada çoğul gebelikte olabilir
Mervs sevcan_35 ilk kontrolde 2 tane kese görüyorum dedi kan degerinden anlamıştım zaten çogul gebelik oldugunu dedi 2 hafta sonrasına kalp atışı duyduk o şekilde oldu ☺️
merii10 sevcan_35 bn dış gebelik gecrdm dha önce bu seklde olmaz hatta aksine beta cok yavaş yükselir
Mervs sevcan_35 malesef canım 1 buçuk sene önce ikizlerimizi erken dogum nedeniyle kaybettik ama şuan tekrar hamileyim🤲🏻 Rabbim buna ömür versin🌸