Pnrkz eymenMomy_ benimde ikinci gebeliğim 2 gün önce öğrendim bende daha gitmedim duygusallık çok var bende de allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
123Hamis123 Ayy canım benim sağlıkla gelsin insallah 💖 benim hamilelik haberim biraz can sıkıcıydı… sen haberi güzelce ver eşine tadını çıkarın 💖
Amigurumi Sizin adınıza çık sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İsteyen herkesin de kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Ayse321 eymenMomy_ 2 buçuk yaşında 5 haftalık ama bebek oluşmuş kalp atışını alamadık o yüzden 10 gün sonra yine gidicem
BirVeraAnnesi35 eymenMomy_ hayırlı olsun benimde ikinci hamileliğim 21 haftalığız kızımda 3 buçuk yaşında güzel bence yaş farkları ideal ☺️
Kbrgrc eymenMomy_ merhaba, hayırlı olsun 😌 benimde 3,5 yaşında kızım var şimdi 10+4 haftalık hamileyim 🌸🌸
Nurcan290 Hayirli olsun bende bi kac gundur ogrendim daha gitmedim benim gibi birisine denk gelmeme sevindim ☺️
yesilkahve eymenMomy_ çok yeni değil 19+2 deyim ama ben de ikinciye hamileyim. İki buçuk yaşında bir oğlum var 💜 Allah ikinciyi de sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 💜
eymenMomy_ yesilkahve hayırlı sağlıklı bir doğumunuz olsun💜 benimde 3 yaşında bir oğlum var ilk doğumum pek iyi değildi😐 umarım bunda çok iyi doktorlara denk gelirim😊
Hazalaskin eymenMomy_ aa hayırlı olsun sağlıkla doğsun planlı bı bebek mi sürpriz mi ilk Bebek kaç yaşında ☺️ sorularım bu kadar 🤣