1prensesimm Bebeğim 1 ay 10 günlük hangi emziği tercih etmeliyim, tecrübeli anneler emziği öneriyor musunuz? Doktorum istersen kullanabilirsin dedi ama çevrede diş yapısını bozuyor diyorlar bu doğru mu acaba?🥰
Papatyaaa__ 1prensesimm kesnlikle yuvarlak meme ucu gibi alışması kolay olur damaklı benim kızımın damağında sorun çıkardı damak sarkması diyolar o oldu sonradan masaj yaptırdık geçti
Hatice0511 1prensesimm sakin bi bebeğiniz varsa hiç alıştırmayın bence çünkü sonrasında bırakmakta sorun oluyor 😊
Agg0207 1prensesimm emziği doğru zamanda biraktirirsan problem yasamazsin dış yapısını bozması bebeğin çok uzun süre emzik kullanimiyla alakalı tamamen.avent shootie almıştım ben anne memesine en yakın emzik damaklı emzik falan alma meme reddi yaşarsın
1prensesimm Papatyaaa__ ayy kıyamam ya ne gibi bı sorun oldu geçmiş olsun, yuvarlak da alicam denemek için
Yeliz34 1prensesimm yoğun bakımda kaldı doğduğunda 1 hafta oradaki hemşire ablaları alıştırmış bana geldiğinde emzikliydi🥰🥰🥰
Yeliz34 1prensesimm bizden hemşireler damaklı emzik istemiş ben hastane çantamda emzik götürmedimalıncakları liste yapmışlardı aldık damaklı iyi olmasa istemezlerdi sanırım🤔
1prensesimm Yeliz34 hmmm bende de damaklı var biraz ona alıştırmayi deniyim eğer tutmazsa yuvarlak uç denicem mecbur🤭
Yeliz34 1prensesimm göğsünden süt damlat yada gaz damlasını emzipe damlat ver tadını aldıkça emer belki böylelikle alışır ❣️❣️sağlıkla büyüt
1prensesimm Yeliz34 Aaa bak bu hiç aklıma gelmedi süper fikir gerçekten denemeye gidiyorum🙈🙈 teşekkür ederim sende bebisini sağlıkla büyüt öpüyorum onun tombiş yanaklarından ❤️❤️
1prensesimm Hatice0511 yeni bugün kırkı çıktı sakin bı bebek ama ilerde lazım olur diye düşünmüştüm 🤭böyle çarşı pazarda ağlarsa diye
Hatice0511 1prensesimm benim oğlum kolik bebekti kendisi tutmadı bende zorlamadim çarşıda pazarda pusete cingirak falan takiyodum dikkatini dağıtıyodu bi süre zaten bebekler arabaları sevdigi için genelde uyuyo ben çok sıkıntı yaşamadım dışarıda inşallah sende yaşamazsın 🥰
1prensesimm Hatice0511 ya inşallah yaşamam dışarda ağlayan bebekler ile ilgilenmesi biraz zor oluyor canım 🙈
1prensesimm Agg0207 meme reddi mi ? Gerçekten mi? Bilmiyordum açıkçası, Peki elinizdeki emziği nerden aldıniz link varmı acaba? O emzik iyi mi peki ne zamana kadar kullandirayim emziği peki ne siz ne zamana kadar kullandınız?
Agg0207 1prensesimm e bebekte internette var canm avent shootie yazarsan eğer iki yaşa kadar kullanıp biraktir canm uyuduğunda yada gün içinde boş boş duruyorkn vermiyordm ben şahsen
Aysukuzey06 1prensesimm ya buna tamamen bebek karar veriyor ya. Ilk cocugumda damaklı aldık şak diye tuttu tam bir kurtariciydi damaginda dislerinde hic sikinti yasamadim inci gibide disleri var sapasaglam. 2 yasina kadar kullandi 1 yasindan sonra sadece geceleri bazen aliyordu kendi kendine birakti. 2. Cocugum 1 bucuk aylik yuvarlak uc aldim anne memesine en yakin olan aventin meme reddi yasamayalim diye ne yaparsam yapayim asla emzik almiyor 😊
Nhlhmz11 1prensesimm emzikte hiç bişe olmuyor , benim bebeğim dört buçuk aylık oldu ama hiç bir tane bile emzik emmedi , yeğenlerim buyuyene kadar emdiler