SevvaallEr Ya kızlar 18. Haftanın basında demir hapına basladım ilk haftalarda bisey yoktu 20. Haftada içerken zorlanmaya basladım berbat bişey midem bulanıyor hep varmı böyle olan 🥺
-Ozlem58- SevvaallEr decavit demir ilacı kullanıyorum bir de granol ferro sanol lan ilacı verdi ben de içerken bulaniyor çok kotu tatları ama işte içiyoruz cocuklarimiz için
Tusse18 SevvaallEr Oroferon 80mg kullanıyorum gece yatmadan önce ne bulantı ne kabızlık hiç bir yan etkisi olmadı 21 haftalığız doktorunuza bir sorun derim sadece dışkı rengi sorunu var maalesef 😵💫
SevvaallEr Seyma3534 Bana sabah aç karnına verdim üzerine ilk 1 saat birşey yiyip içmeyin emilimi kuvvetlı olur dedı ama yani dayabılcak gıbi değil, gece yatmadan daha mantıklı aslında aksam yemegı uzerındende gecmıs olur kısmı saat 🥹
Seyma3534 SevvaallEr akşam yemeği üzerinde. 2 saat geçince aç kabul ediyoruz demişti sağlık ocağındaki doktorum. ben de birşey yiyip içmiyordum.
Seyma3534 SevvaallEr benim de sabah aç karnınaydı ama ben içince geri çıkarttığım için faydası olmaz diye değiştirdik saatini