Armilella 28 hafta gebeyim ve küçük idrarimin hepsi çıkmıyor bende mi sorun var acaba içerde su ödem olarak kalıyor galiba yaşayan varmı bu sorunu
myangelson Armilella Miamor0121 bende genelde enfeksiyon yeni yeni baslayacagi zaman olur bu idrarı tam bosaltamam rahatsız eder yarım kalmış gibi olur bol su içerim hemen düzelir. Enfeksiyon başlangıcı veya enfeksiyon olabilir özellikle bı sicaklarda kızlar bol su için ter ile vücuttan çok su kaybı oluyor 3 litre içiyorsanız 4 litreye çıkartın su çok önemli 🌷
Defnesmomy Armilella bebek mesaneye baskı yaptıkça doluyor ağırlaştı artık, bazense damla damla geliyor, mesane baskısı olduğundan diye düşünüyorum karnını yokla biraz sanırım bebeğin poposunu sırtını falan mesaneye yaslamış olabilir ☺️
Aysenuur6116 Armilella benim hep öyle ama benim bobrekte taş var buda etkiliyor malesef enfeksiyonu da tetikliyor. Bol suuu baska yapcak bir sey yok
Miamor0121 Benimde 15 haftalik neredeyse lavaboya gittigim zaman tamamen bitmemis gibi hissediyorum hep var ama yok gibi ama bende aktif mesane var surekli lavabo hissini yasiyordum zaten hamilelikle birlikte daha da artti
Z-ynp48 Miamor0121 ya aktif mesane sıkıntısı yaşayanların hamilelikte işi gerçekten çok zor 😥 bende de aktif mesane var, hamilelik ilerledikçe kafayı yiyecek hale geldim hiç mesanem tam boşalmıyor hep damla damla yapmak durumunda kalıyorum
Miamor0121 Z-ynp48 ben sormadım hiç ama ilaç falan kullanılmıyor dimi normaldede ilaci skntili demisti doktor hamilelik durumunda sormadim bile
Z-ynp48 Miamor0121 aktif mesane için daha önce bir yıl ilaç kullandım ürolog gebelikte kesinlikle kullanılmaması gereken ilaçlardan demişti, dolayısıyla ben zaten kullanmazdım
Armilella Doktora bu durumu soylememe gerek varmı ya herşeyde sorulmaz ama inşallah enfeksiyon galan yoktur