Tubailtekin ben henüz kullanmadım hiçbirini 22 haftalığız bebişimle ama alıp da beğendiklerimi yazabilirim. Beşik olarak ben park beşik tercih ettim büyüyünce direk yatak alıcam çünkü onu da yoyko marka tercih ettim. Bebek arabası olarak da yoyko spin 360 egg modelini aldım. Emzik ve biberon olarak avent marka aldım. 3 tane hastane çıkışı aldım. 5 tane de çıtçıtlı body aldım sonra gerekirse tekrar alıcam. 0-3 ay çok fazla bir şey almadım en fazla 5 tane daha takımı vardır, arkadaşlarım gerek yok çabuk büyüyor dediler. Bez olarak sleepy 1 numara 210 lu paket aldım bir de ıslak mendil bolca 😀 battaniye ince ve kalın en azından 1 er tane bulundur bence. Kıyafetlerini daha çok ilerisi için almayı tercih ettim. Bir tane koltuk altı ateşölçer aldım. Bol bol ağız mendili aldım. Elektrikli göğüs pompası aldım Kiwi marka, yorumlar çok iyiydi fiyatı da uygun. Biraz oyuncak aldım özellikle çıngırakları tercih edebilirsin küçükken daha çok dikkat çekiyor. Bunların da çoğunu trendyol, hepsiburada ve ebebek ten aldım. Daha birçok şey var ama aklıma ilk gelenler bunlar 😀