Esoo0698 35 haftalık olucak kızlar adet ağrısı gibi geceleri ağrım oluyo belime vuruyor resmen gündüzleri o kadar yok ama gece ağrım baya oluyor böyle sadece gece ağrı yaşayan varmı
3Tospikannesi Esoo0698 vücut gece dinlenince ağrı sızılar meydana çıkar ve genelde doğum sancıları vs de gece başlar instagramdan karşıma çıkmıştı böyle bişey bende 33+3 gece vajinamda çok ağrı oluyor zaten sağa sola dönme de sıkıntı kasılmalar da oluyor ağrılar da
Esoo0698 yabadabaduu Sezeryan olucamda korkuyorum canım sancı falan yaşarım anlamam diye. İlk gebeliğimde yaşadım 6 cm açılma ile doğuma alındım o yüzden bundada en ufak sancı ağrı yaşayınca endişe ediyorum
Esoo0698 3Tospikannesi 33 haftalıkken nts kasılmam çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi çoğalırsa gel dedi bi kere daha oldu gittim ona kalırsa hergün acile gitmem lazım o yüzden biraz endişeye kapılıyorum
3Tospikannesi Esoo0698 doğrudur 31 de benimde öyle çıktı karnım taş gibiydi ilişki yürüme yasak dedi progestan fitil verdi erken gelmesin diye zaten doğumlarım 36 haftalık oluyor o zamana kadar beklesin diye çok şükür bi kaç güne 34 olcaz az kaldı 🥰