Arkadaşlar dün akşam iki gündür geçmeyen baş ağrısı için hastaneye gitttik tansiyonum 12 8 çıktı iyi dedi doktor. Alttan muayene etti 3 cm açılman var dediler nstye bağladılar ordada sancım çıktı ama ben hissetmiyorum hiç bir şekilde sancı falan. acildeki Doktor doğum baslangici diyor kilosu 3 kilo olmuş doğabilir dedi . Eve gönderdi sancin fazlalasinca gel diyor ne yapmam lazım bendr sancı manci yok. Kızım kasılıyor kaç gündür sertleşiyor dünden beri daha çok olmaya başladı korkuyorum birşey olacak diye . Sancım olması için mi desem açılma olmqsi için mi desem ne yapmam lazım . Birde iki defa alttan muayene edildim açılma için bakıldı. İlkinde lekelenme gibiydi kahverengi kırmızı karışık ikinci si bildiğin kandı adet kani gibiydi. Onuda söyledim normal kontrol ediliyor diye oluyor diyor doktor. Bebeğe birşey olacak diye korkuyorum sabah beside eve geldik uyudum ama nasıl uyudum her dk düşünerek rüyalarıma giriyor .o kan beni çok etkiledi gebeliğim başından beri hiç kan Man lekelenme yasamaamistim .ilk doğumum doktora dedim sancı nasıl birşey ben bilmiyorum hani yakınımda kimsem de yok ailem akrabalar hep şehir dışında yaşıyorlar. Sancı gelirse bagirtjr seni anlarsın ozaman gel diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️