cumartesi günü hareketi azaldığı için doktora gittik nstde sancım gözüktü o gün tekrar sancım olmadı üç hafta önden ilerliyor dedi doktor pazartesi günü tekrar kontrol amaçlı gittim bu aradaki süreçte arada yine sancı hissettim pazartesi günü nstde başta bir şey göremedi kahve içtim vs tekrar sancım göründü kendim de baya ağrılı olarak hissettim sonra yatış yapacaklardı muayene ettiler 1cm açılma var dendi serum verdiler susuz kaldığım için üç dört saat sonra tekrar nst baktılar sancılar devam ediyordu ama şiddeti azalmıştı açılma da hala 1cm olunca eve yolladılar o gece bir iki defa hafif sancım oldu salı günü de gündüz bir saat kadar sancım oldu dün ve bugün hiç sancım olmadı hatta bebek daha fazla hareket etmeye başladı ebe de bol su içmen sancılarını hafifletir dedi kasılmam genel olarak devamlı var ama çok yorgun hissediyorum böyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba bir fikir verseniz üç hafta önden gidince şuan doğum yapmak erken sayılmaz gibi geliyor ama emin de değilim ilk gebeliğim çünkü