elifsen AŞŞIIRII POZİTİİFF SEZERYAN HİKAYEMİ ANLATIYORUM 🤗🤗
Herkese merhaba doğum yaklaştıkça korkuyordum normalmi olsam sezeryanmı ikisinden de korkuyordum ama ve sürekli doktor değiştirdim doğuma 2 hafta tanıdığım doktorla girdim çokta memnun kaldım çok rahat bir doktordu kendisi yine ona gideceğim hamile kalırsam 😊
Kontrole gittiğimizde ben artık dayanamadım ağrılarıma gün aldık doktorumuzdan yatış tarihinden 1 gün önce hastaneye gidip kan verdim değerlerime bakıldı nst yapıldı
Yatış günü geldi sabah 10 da hastanedeydim gider gitmez hasta yatıştan kayıdım yapıldı odamıza çıktık 10 dk sonra hemşire geldi nst bağladı yarımsaat öyle bekledim sonra ameliyathane ekibi geldi gitmemiz gerek dedi 10.30 da götürdüler beni o kadar tedirgindimki yanımda kimse yoktu korkuyordum ama hastane çalışanları çok rahattı gülüp ediyorlardı biraz onlardan cesaret almıştım.
Ameliyathaneye girmeden bir alanda damaryolu açıldı elimden burda yalan söylemek istemiyorum herkesin acı eşiği farklıdır ama o damaryolu acısı 1 hafta geçmedi elimden.
Ondan sonra ameliyathaneye alındım sıcaktı içerisi şaşırdım hatta sıcak alanda olmayacak heralde dedim sonra klimayı açıp soğuttular 5 dk da buz gibi oldu heyecan,korku,panik,elimdeki damaryolu acısı tirtir titremeye başlamıştım aslında hepsinden çok elimin acısına titriyordum anestezi doktoru geldi başımı eğmemi söyledi iğne yerini işaretlediğini ve iğneyi yapacağını söyledi yaparken bile şuan batırıyorum dedi o iğneyi inanın hiç hissetmedim sinek ısırığı derler ya öyle bile değildi yat dediler bana nasıl dedim oldu iğne yat dediler hala inanamıyorum ama 😂😂 ben acı bekliyordum neyse yattım doktorum geldi ayaklarda sıcaklık hissettim ama hala uyuşmadığını söylüyorum sonda ne zaman takılcak dedim takıldı dediler nasıl ya diyorum ona bile inanamıyorum hiç hissetmedim diyorum ben bacaklarımı düzeltiyorlar sanıyorum meğersem sondayı takmışlar anestezi doktoru başımda bekliyor uyuşukluk olmadı ise acı çekmiyim diye hemen genel anestezi uygulamak için elinde maske ile hazırdı tüm ameliyat boyunca içimden sayı sayıyorum hadi artık çıksın bebeğim diye o sırada başımdaki hemşirelere soru soruyorum anestezi doktoruna bu hastanede tek sizmi çalışıyosunuz nasıl tüm hastalara yetişiyosunuz felan diye 😂😂 o da çok sert biriydi düzgün cevaplamadı zaten adamın yüzünü bile hatırlamıyorum Ve beklenen an bebeğim geldi dünyaya hemen yanıma getirmediler hemşire orda temizledi örtüye sardı bebeğimi sonra yanıma getirdi yanağıma dokundurdu ellerimi bağlamışlar onu bile farketmemişim dokunamadım bebeğime sadece öptüm kokladım ağlıyordu yanıma getirince sustu yavrum 11 09 da bebeğim kucağımdaydı ameliyathaneden çıktım dinlenme odasına götürdüler yarımsaat orda bekledim su verdiler sonra odaya çıkardılar bebeğimi götürmemişler ben gittikten sonra geldi yanıma çok güzeldi sonrasında 2 3 defa doktorum geldi iyimisin ağrın varmı diye hep ilgilendi sağolsun bu da bizim kısa hikayemizdi..