Aybarssmom_ Sizce bebişlerimiz ne zaman yatak odasından ayrılmalı? Açıkçası hemen bi çocuk odası yapmak istemiyorum ama ne zaman kendi odasına geçmesi hakkında kararsızım
skzlkya20 Aybarssmom_ gece beslenmeyi bırakır bırakmaz ayrılması gerek bence. Yani en geç 2 yaş biriminde ama bu bile geç oluyor. Ben kızımı o dönem ayıramadım şuan 3 yaşını geçti yeni yeni odasında yatıyor. Normalde gece deliksiz uyurdu şimdi kalkıp geliyor veya sesleniyor sürekli. Çok aklı ermeden ayırmak gerek
ASE6154 skzlkya20 aynı durumdayıx 3 yaşında odasını yaptık ama ışık açık yatıyor gece uyanıp bizim yanımıza geliyor koşarak gitmiyor bidaha 🤦♀️ oyun bile oynamıyor gündüz gidip odasında
Ceren1993 2 yaşında oğlum odasında yatırmak çok isterim ama o kadar hareketli bi çocuk ki sabah kalktığımda bütün odasındaki kıyafetleri çekmeceleri dağıtır bu yüzden daha ayıramadım
Lokumcuk 2 yas ta çişi öğrettim ve ayırdım. Ama daha erken yapabilirdim bence, insallah bu bebeğime kısmet olursa gece beslenmesi biter bitmez ayrılmalı bence. Çünkü alışması zor oluyor uyanınca direkt yanımıza geliyor kaç olduğu farketmeden saatin.
Kubare134 Aybarssmom_ ayrı uyuması iyi ama anneyle bağ kurması da önemli temas etmesi bence süt emene kadar anne yanında kalması daha mantıklı 🌾💐🌸
yesilkahve Aybarssmom_ bir yaşındayken odasını ayırdım, bir süre zor oldu geceleri yanımıza geliyordu. Hatta bazen farketmiyordum bile sabah kalktığımda yanımda olduğunu görüyordum 😄 şimdi iki yaşında odasında yatıyor