Simayy07 Kevserblt saglikla kucagina al insallah canım rabbim burda hayirli haberi herkese versin insallah🥺❤️
Kevserblt Dynbfofrt çok teşekkür ederim bi sorunumuz yoktu ama ne yazık ki 4 aylık bebeğimizi kaybettik ve bu bebek haberi bize o kadar iyi geldi ki
Dynbfofrt Kevserblt rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah her şerde bir hayır vardır inşallah size derman olur 🥰
ardengunes Kevserblt hayırlısı olsun 🥰zaten başka türlü atlatamazdiniz bu durumu bizde ilk dusukten sonra öyle atlatabildik baska hic bir soz yeterli olmuyor o yüzden çok iyi bilirim 🌸
naneliseker_ Kevserblt hayirli olsun umarım bu haber size şifa olur. Benimde 2 kaybım var Allah tekrar yaşatmasın.
Minikmucizemmm26 Kevserblt hayırlı olsun canım kayıptan ne kadar süre sonra tekrar hemile kaldın acaba
Kevserblt Kızlar içim içime sığmıyor inanamıyorum yaaa gerçekten hiç beklemiyorum umutsuz değildim ama ne bilim tarif edilmez bi duygu inşallah hersey çok güzel olurrr
Kevserblt ardengunes çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım hiç bi anne babayı evladı ile sınamasın ben doğduktan sonra kaybettim acısı hala yüreğimde ama bu haber o kadar iyi geldi ki hala inanamıyorum sanki hep bi zorluk çıkacakmış gibi geliyordu ama çok şükür Allahim nasip etti
Kevserblt naneliseker_ amiiinn inşallah çok çok teşekkür ederim Allah im hiç bi anneye evladının acısını göstermesin yaşatmasın inşallah 🌹🥰
Kevserblt MelodyFairy amiiinnn inşallah en kısa zamanda inşallah ❤️ Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
ladyax Kevserblt hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 özel olmazsa cevaplamak istersen neden kaybetmiştiniz acaba
Elenora Kevserblt güzel güzel giyin süslen pislen git kanını ver üstüne tatlını ye ve güzel haberi bekle 😍💐