Cceylann01 Kızlar 3 gün önce saglık ocağında kan testinde gebe olduğum çıktı dr beni kadın doğuma yönlemdirdi baksınlar diye yani folik asit ilcı bile vermed bu hafatalar da gidip keseyi gören var mı bugün gidecem ben
1dilek Cceylann01 daha erken canım betahgc değeri 1000 yada 2000 bin olunca görebilir göremezse alttan ultrasonla bakar muhtemelen.
mavi_anne23 Cceylann01 ultrason da görünürse küçük bir kese görünür alttan muane olursa net görülür hayır’lı olsun
Selinmoon Cceylann01 benim de 4 hafta 3 günlük beta hcg nasıl sizin ? Ben yarın kan vereceğim düzenli artış varsa haftaya Salı ultrasondan bakalım dedi
Cceylann01 Selinmoon ben bir kere tek kan verdim ondada 660 çıktı bir daha kam istemedi kadın doğum baksın dedi bu hafta içinde randevu al desi bugün gidecem bende
Dynbfofrt Cceylann01 çok erken daha 1400ü gördükten bir iki gün sonra gttim keseyi gördü bebek yoktı bir hafta sonra gttm yine bebek yok dediler bu defa boş gebelik mi diye kafamda bir hafta kurdum doktor da alalm demiiti bir hafta sonra yine gttm kalp atışını duydum kafanızı bulandırmak istemiyorsanız iki hafta bekleyin
Selinmoon Cceylann01 hı benim de dün 610 çıktı normalde 700 şükür olması gerekiyormuş . Kötü değil dedi ama gene de yarın vereceğim kan
Busssssraaaaa Cceylann01 Bence acele etme canım,ben 6+4 de gittim hem kese gördüm hem kalp atışı duydum🌸Kese göremezse alttan muayene ediyorlar erken gidersen,ben karnımdan ultrason ile baktırmıştım 🌷
Mommybabyy Cceylann01 çok erken gidip te kafanı karıştırma 6 haftaya kadar bekle eni öneririm yoksa dış gebelik mi diye düşünmekten helak olursun 2 günde bir betanı ölçtür 2 katı yükselmeye devam ederse sıkıntı yok için rahat eder
Cceylann01 Mommybabyy ben bekleme taraftarıydım falat saglık ocagi dr gönderdi birde herhangi bir ilaç vermedi dr görsün somra gel burda işlemleri başlatalım dedi o yüzden geldim
Selinmoon Ozgemetin2015 yaaa gerçekten mi ikimize de hayırlı olsun 🥰 her şey yolunda mı ? Kan değeri artışı falan . Ben Baya kafaya takıyorum şu beta hcg değerlerinizi söyler misiniz 🙏
Ozgemetin2015 Selinmoon dün baktırdım 2300 çıktı ama benim erken döllenme ondan eminim o yüzden yüksek olduğunu düşünüyorum 🥰 hiç kafanıza takmayın rahat olun sağlıkla gelsin bebişlermiz🥰 bu hafta doktora gitmeyi düşünmüyorum öbür hafta gideceğim
Mommybabyy Cceylann01 ben en son kese ve bebek oluştuktan sonra sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırmak istiyorum onun haricinde doktorun yönlendirmeleri daha önemli
1dilek Cceylann01 şuan size vereceği her hangi bir probleminiz yoksa kan pıhtılaşması vs folikasittir
Euain Cceylann01 benim 4+3 te vajinal ultrasonla keseyi görmüştü doktor ,beta hcg 1500 olmadan vajinal bile görünmezmiş benim 1700 lerdeydi. Ama sen yine de kimseyle kendini kıyaslama geç döllenme olur daha sonra da görünebilir. İçini ferah tut 😊