Forever 55_gzemakbas_55 lierac kullandım pek faydasını göremedim tek başına o yüzden onu sabah Badger çatlak kremi aldım müthiş nemlendiriyor onu da akşam sürüyorum hatta şuan sadece bunu kullanıyorum
Nrhnyc 55_gzemakbas_55 karnım çıkmaya basladığında organik Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. 30 haftadan sonra da bebe vazelin kullanıyorum. 36 haftalığım henüz çatlağım yok bundan sonra ne olur bilmiyorum 🙈 ayrıca bol su içmeye çalışıyorummm
Emiliyaa Aseeeee sh ingilizce ş harfi canim, bende azerbaycanliyim bizde ingilis klavishi oldugu icin sh yaziyorum, isteyen ş da yaziyor ben boyle alishdim😁
sahra_085 Hnmdmralp bio oil in pembe renkli olanın içeriği iyi değil ama sarı renkte olan %100 naturel. 👍🏻
Hubeyb9 55_gzemakbas_55 ikinci gebelik 7 yıl sonra oldu şuan 34 haftalık ve bu zamana kadar hiçbirsey kullanmadım. Çatlama çok hafif var belli olmuyor nerdeyse. Genetik olduğunu duymuştum. İlkinde sürmedigim şey kalmamıştı yine hafif çatladı yani.
gulcanak02_ 55_gzemakbas_55 henüz 17 haftalığım lıerac ve bio oil aldım ne zaman başlamalıyım birde günde kaç kere sürmem gerekiyor bilmiyorum
TomrisHanim 55_gzemakbas_55 biol oil kullandım faydası yok kullanmıyorum o yüzden çatlama yok sadece morarma var bir kaç yerde
Serap-asel 55_gzemakbas_55 özel bır krem almadım zten çok kaşınıyorum dıe sureklı nemledırıyorum zaten sudocrem yada nemlendırıcı sürüyorum
Nrslcn 55_gzemakbas_55 hiç çatlağım olmadı çok şükür ama arkadaşım ebe çatlağın olursa tayin sür demişti meme ucu catlagina da iyi geliyormuş emzirirken hem doğal hemde rahatlatiyor demişti deneyen bilen varmı bilmiyorum ama kolay ve bulunabilecek bişey evde varsa dene derim
Ezgi87 rosemomm zeytinyağını bütün doktorların önerisiyle saçdaki dökülmelerden dolayı saç uzasın diye önerilenken göbekte daha çok kıl olmasına sebep olmazmı yani sizde öyle bir durum olmadımı acaba… Bebe yağı daha mantıklı geliyor bana hani bebeklerede sürüldüğü için…
rosemomm Ezgi87 evet hafif bi tüylenme oldu ama dehşet bir şekilde değil bebe yağını denedim daha çok kuruluk ve kaşıntı hissi verdi hiç hoşlanmadım zeytinyağını sürüp sabaha kadar rahatca yatabilirken bebeyağ kaşıntıdan uyutmadı
butterfly4 @55_gzemakbas_55 lierac tan başkasına gerek yok, ben çatlamaya çok müsaitim benim çatlamamı engellediyse herkesinkini engeller
Cgldmrl 55_gzemakbas_55 Suriyeli bir komşumuz var bilirsiniz onlar doğum konusunda çok tecrübeliler 🙂 bana 4 aylıkken başla her gün vazelin sür dedi göğüslerine ve karnına çatlamaz hiç dedi deneyeceğim😀