_myzeynepsmile__ 13 günlük olduk ama sütümü kusuyor üşütmüşsün diyen olabilir ama yelek ve patikle geziyorum yediklerime dikkat ediyoruö sütün tadında herhangi birşey yok neden olabilir başına gelen varmı
Feyzaclk _myzeynepsmile__ benimki de kusuyor bir haftalık. Ama bana kusması normal geliyor keyfinden emiyor çoğu zaman doyduğu halde. Altını da dolduruyorsa kusması sorun değil bence .
H1z2a3 _myzeynepsmile__ onun midesi şimdi o kadar küçük ki sen doymadıpını düşünüyorsun ama çok çabuk doyuyor aslında fazla olanı çıkarıyor sadece panik yapma takip et her sefernde mi aynı sade süt mü çıkarıyor karsik sütmü çıkarıyor bunlar da önemli
_myzeynepsmile__ Gulnara25 öylede düşündüm ama 3 dakika emdirip doymadan bırakıyorum onu bile kusuyor
H1z2a3 _myzeynepsmile__ tamam fazla olanı direk çıkarıyor canım sıkıntı etme onun midesi daha yumruğu kadar küçücük yarım çay bardağı bile yetiyor ona sütünde fazla geliyorsa hemen doyurur fazla kalan çıkar bezi dolu oluyor mu kilo alımı nasıl bunlar yerindeyse sıkıntı yok