Marly21 kızlar bebeğim 2400 gram 10 gün öndeydi normalde şimdi uyumlu dedi doktor haftasıyla ama ben sormayı unuttum gelişimi acaba hep böyle artık az mı olacak bi sorun mu var acaba 3 yaşındaki oğlumla gitmiştim oğlum durmuyordu pek konuşamadım
Esrafatih01 Marly21 haftasını yakalmş olabilir. Her zaman önde olacak diye bir şey yok yani kötü bir şey değil haftasıyla uyumlu olması aslında iyi bir şey 🌺
3Tospikannesi Marly21 Maşallah yine de kilosu iyi benim 2 çocuğum 2500 gram doğdu bu miniğim de doktor 2500 ile 2700 arası olur dedi sağlıklı olsunlar da kiloya fazla takılma bence ❤
Marly21 @“Esrafatih01”#p28737301haftasıyla uyumlı olması bana göre de iyi bir şey canım ama korktum acaba geriler mi veya bir sorun mu var diye
Marly21 3Tospikannesi benim oğlum da 2950 doğmuştu kilosunun yüksek olması şeyinde değilim küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor ama bir yerde okumuştum haftada artık 250 gram falan alıyolar diye bi sorun olmasından endişelendim canım
3Tospikannesi Marly21 benimki az az kilo alıyor 31+2 de 1650 gramdı doktor dünyayı da yesen yapın gereği zaten bebeğin fazla kilo almaz senin bebişler 3 , 3 buçuk olmaz demişti ben 20 kilo aldım bebiş 1650 gramdı şuan 33+3 olduk haftaya kontrole gıdecem bakalım