Cgllay Melis14 perinatoloji sanırım arkadasım cok memnun kalmıs baya 1 saat fln sürmüs telefondan randevu alınmıyo cok zor hastaneye gidip aldık
minikmucizeemaak Sulettopal Öner beydir sizinki canım sağlıklı olsun da farketmez doktor ben alıyorken bir kere oluyor uzman olsun dedim ne bileyim
zynpkrhsn1 sumeyyeee_ Basindan beri sehir hastanesi takipliyim perinatalojiye asla randevu bulunmuyor doktorum bulman zor ozelde yaptir dedi bu randevulari kim aliyor bilmiyorum devlette
Sulettopal minikmucizeemaak zaten doktorum detaylidan sonra yanima gelin birde ben bakicam dedi bi problem olmaz sanrm hayirlisi artik yarin olsunda sabirsizlikla görmeyi bekliyrm
minikmucizeemaak Sulettopal Yok yok problem olmaz iliside çok iyiymiş ben araştırdım 💘 Ay senin geldi bile benim daha 8 inde
Buketkayaa01 Duygusum pardon neresi pahalı değil? Asgari ücret 1800 euro civarı iken 235 Euroya nasıl pahalı değil diyorsunuz? Benim ayda 1230 euro kiram var evimin alışverişi var ki burada yaşam standartlarımı minumum düzeyde tuttuğum halde bana detaylı ultrasonun 235 euro olması pahalı geliyor.
hulyaca sanemsii bugün gittim 21+1’de 900 tl verdim. Çok memnun kalmadım açıkçası. Hem o kadar para verdim hem hızlı bitti hem de fotoğraf falan verilmiyormuş. Mecburi ailemin yanında olunca burda gittim ama iyi değildi. Şükür ki bebeğim sağlıklı 🌺
Caterpillar 22+3 hacettepe peritonoloji de yaptırdım ücret ödemedim. Normalde bayram sonrası hemen aynı hastane de prof. Da randevum vardı detaylı için ücretli idi lakin yetişemedim şehir dışındaydım. Mecburen peritonoloji bölümüne yolladı doktorum
EnesEnsar _Kubraaa_ bande geçen hafta yaptırdım 22+3 de çok memnun kaldım çok ilgilendiler bende 690 verdim
Sareee39 Gamzea22 cihan diye bir doktordu haftanın 2 günü geliyormuş sadece nerden geldiğini bilmiyorum tabi galiba istanbuldan yani hastane ile anlaşması var ama mükkemmel bir doktor biz çok memnun kaldık aşırı ilgili her ince ayrıntısına kadar açıklama yapıyor ayrıca bebişin birsürü renkli ultrasonunu verdi ayrı olarak güzel pozları CD ye yükledi hep anı bunlar ☺️ tavsiye ediyorum yani gönül rahatlığıyla 🌸