EbruBoluKaya 21+6 da geçen hafta Antalya’da özel muayenede Prof. Perinatolog doktoruna 1.500 Tl ye yaptırdım. Memnun kaldım.
Snmlsn Buketkayaa01 evet öyle pahalı yurt dışında. Ama Türkiye şartlarını düşündüğümde malesef 1500 tl bile pahalı. Allah Türk kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Biz de gurbetlik çekiyoruz ebet ama en azından geçimimizi daha rahat sağlıyoruz. Türkiye’deki gibi ateş pahası gelmiyor her şey.
1cocuklumom Snmlsn ilk defa gerçekten yurt dışında yaşayıpta gerçekleri söyleyen birine denk geldim tebrik ederim 🙏
Alizee mer96 vallahi bende Şişlide Perinatolog İbrahim Kalelioğluna gideceğim. 3500 tl dedi. Çoğunluk öyle rakamlar yazıyor ki acaba beni kandırdılar mı diye tam düşünüyordum, sizin yazdıgınızı gördüm rahatladım😁
Havva-Saribas 23+4 te girdim 690 liraydı istanbuldaysanız Üsküdar hospitaltürkü tavsiye ederim hem uygun hemde güzel ilgileniyorlar ben çok memnun kaldım🥰
Slnvadm Hazallll11 Hangi doktor acaba yada klinik bende caddeye yakın oturuyorum da yer arıyorum bende oraya gideyim
Kdr03 Afyonkarahisar da yaşıyoruz park hayat hastanesinde yaptırdım burda 2000 tl idi mayıs da yaptırdım 24 haftalıktım ozaman
ebrulina sanemsii İstanbul Anadolu yakasında perinatolog dr ye 21+6 da gideceğim fiyat 2.200 tl epey bi araştırdım diğer bulduğum yerlerin fiyatları da bu şekilde hepsi perinatolog belki araştıran varsa ; Erdem Çakmak 2000 bin tl Medipol Çamlica 3200 tl Memorial ataşehir 3700 tl Medicana Ümraniye 1500 tl Zeki Şahinoğlu 2200 tl
Simge_celen_ozyildiz_ sanemsii tarama testinde riskli çıkınca 19 hafta da gittim 2000 TL verdim Ankara Çukurambar da metin Altay diye perinatoloji uzmanı var ona gitmiştim
Humeyraa23 Tugceinciuak Dr ismi ve ücret bilgisi de paylaşabilir misiniz memnun kaldınız mı süresi uzunmuydu ?