mervesert0611 Busbu evet Bedia hanımdan randevu almıştım bu hafta tatilde coye biliyorum klinik kapalı
ALPAYDIN Busbu bu hafta kapalı ondandır google da 507 li numara var ben oradan ulaşıp aldım randevuyu
Busbu ALPAYDIN ulaştım canım ama sormayı unutmuşum ultrason öncesi yapmam gereken bişey var mı aç tok hangi şekilde gitmeliyim
ALPAYDIN Busbu yok hayır istediğin gibi gidebilirsin öle bi sınırı yok ben tok gidicem mesela 15:00 de benim randevum
Sumeyyaagc sanemsii 20.haftada yaptırmıştım Adana Hakan kalaycı kliniğinde 1000 liraydı şuan 36 haftadayız fiyat artmıştır kesin ama Adana’da yaptıracak olan varsa doktoru tavsiye ederim
Bebekanne__ Mrwtlg bende cuma günü gidicem bana 900 dediler ve randevu oluşturalı 1 ay olcak bayrama girmeden aldım randevu
Humeyraa23 Tugceinciuak Dr ismi ve ücret bilgisi de paylaşabilir misiniz memnun kaldınız mı süresi uzunmuydu ?
Tugceinciuak Humeyraa23 beni kadin doğum doktorum yonlendirdi kizilaya serif ışın doktorun ismi 1000₺ odedik gecen ay yapıldı guleryuzlu bi doktor 20 25 dakika falan sürdü
Mrwtlg Bebekanne__ ama bn baya oldu alalı 13 haftalıkkn aldm zamlar olunca onlarda zam yapmş olabilir
Nurcan3437 2_erkekannesi_ evet ilgili bir doktor cerrahpaşa nın sitesine girin ordan kadın hastalıkları bölümü öğretim üyesi diye arayın ali benian adına alıcaksınız
AdelinaAybars sanemsii insanlar resmen kazıklanmış ya ben özel kliniğe Murat Aksoy’a gittim 1000 tl verdim medinova özel hastahane 900 tl istiyordu