Mcze41 Ozoooo Google mochi yaz eğer sipariş etme sansin varsa edebilirsiniz yada eşine aldirabilrsin saf pirinç ve nişasta dan yapılmış bir japon pirinç keki çok süt yapıyor ve lezzetle yeniliyor 😋 kesinlikle öneriyorum bebeğine bol şifalar olsun
lesalgac1 Ozoooo ya ben hastaneden çakmadan o kağıtta yazanları temin etmiştik ve hiç sütüm gelmiyor demedim hani.. 🪬 2. Şişe almamıştım ama.. bide ıhlamur içebilirsiniiz
Emeloo Yazılanların dışında kimyon kahvesi diye birşey duymuştum arkadaşım içiyordu ve içtikten sonra fışkırır gibi akıyordu sütü aktarlardan bulabilirsiniz sanırım inşallah artar az da olsa sürekli emzirmek bol su sıvı takviyesi
Durugul Ozoooo Rezene çayı ama hazır olan deil aktarda satılan rezene tohumu alıp sabah akşam 6 ay boyunca demleyerek içmiştim içine çay kaşığı ucuyla kimyonda katiyodum aynı zamanda gazına iyi gelsin diye ve 3 litre su içerdim günlük çok şükür sütüm boldu inşallah siiznde öyle olur
Rabdeer19 Ozoooo kış bebeğiydi doğum doktorum boza önermisti bayada arttı faydasını gördüm 30 ay kadar🤭
Mavi-koltuk Ozoooo incir yiyip çoğaldığını söyleyen oldu bol su diyorlar genelde birde yeşillik ve iç huzur