Ozoooo Kızlar anne sütünü ne artırır ilk sütüm vardı bebeğim pek tutamamıştı sütüm azaldı ne yesem artar
Esraytap Ozoooo bol su içmek ve emzirmek. Sütün artması meme ucunun uyarılmasına bağlı. Bebeğini emzirdikten sonra beş dakika kadar sağım yapabilirsim
SenaBilgin Ozoooo anneye en çok süt yapan birinci sırada uyku diyor uzmanlar daha sonra su kalitesini arttırmak içinde tahin helvası dereotu boza
Deryackmak Ozoooo kesinlikle humana rezene çayı hem süt cogaltiyor hemde bebeğin gazına iyi geliyor ilk bebegimde onu kullandim ayrıca kuru incir kuru üzüm erik hosafi sağlıklı beslenip normalin üstünde su için sutunuz çoğalacak emin olun denendi👍
Masalnesli Ozoooo yumuşaması artık göğüs olgunlastigi anlamina geliyor kuzum yumuşadı diye korkma bol bol emzir betlaks damla var onu aldır eşine işe yarıyor helva ye bol bol su iç sağlıkla büyüt inşallah 🤍
Duruyubeklerken SenaBilgin uykunun bi etkisi olduğunu sanmıyorum. Aşırı sütüm vardı aşırı uykusuz bebeğim vardı zombi gibi gezerken sütlerim akıyordu 😂 ben bol bol su içiyordum canım tatlı isteyince de kuru incir hurma yiyordum.
SenaBilgin Duruyubeklerken ben 1 saat gözümü kapatsam hemen göğüslerim süt dolardı uykusuz kaldığım zaman göğüslerim yumuşacık oluyordu belki herkes için geçerli olmayabilir bu
Bebis- Duruyubeklerken ya bünyeden bünyeye değişiklik oluyor heralde bende günde 4_5 lt su içiyorum ama bebeğim 4 aylık olacak ama pek hatırlamıyorum sütüm aktığını gögus pedi hiç ıslanmıyo bile Allah’a şükür bebeğime mama vermedim yeti sütüm doyuyo karnı kilo alımı da gayet iyi çok şükür ama hiç aktığını bilmiyorum 🤷🤱
Deryackmak Ozoooo rica ederim pes etmeyin yeterli zamanla çoğalacak gogsunyz yata olmaması için tahin yağı sürün mucize birşey aldigimiz tahinin içindeki yağdan sürün merhem adeta 🤍
EsmAsf Bol su emzirirken yudum yudum su için birde bestlak süt damlası birde solgarın brewers yeast adlı vitaminini kullanın
filialunae Ozoooo yarım paket pak maya ya da 3 4 çay kaşığı kuru maya ile bir çay bardağına yakın pekmezi karıştır iç. Memelerinden süt fışkıracak tutamayacaksınız kim denediyse olumlu sonuç aldı bunu. Annemin sihirli tarifi bu 😃