anneoluyorum101 canım ben hem Ege hem çiğlide takipliyim. Ayda bir çağırıyorlar ben böylece 2 haftada bir muayeneye gitmiş oluyorum. Çiğlide Behiye Seda Hurşitoğlu doktorum. Serviste odaları falan görmedim ama doğumhane ve ameliyathanelerin olduğu yeri gördüm. Hastane çok temiz ve güzel. Tam planım net değil daha 14. Haftadayım ama muhtemelen üniversitede doğum yapmayı tercih ederim. Personel çok iyi. Riskli bi durumda müdahale edecek bir sürü hoca var. Cihazlar iyi. Ebeler çok tecrübeliler. Sonuçta Allah korusun hastanede riskli bi durum olsa hastaları üniversiteye gönderiyorlar. Gidilecek son yer orası. En son teknoloji en iyi doktorlar orada var. Çiğli de evime yakın olduğu için acil bi durum oluşur ve yetişememe durumum olursa diye düşünüyorum. Odalar da önemli tabiki ama benim önceliğim personel ve teknoloji. Zaten normal doğum istiyorum. 1 gece her türlü kalınır hastanede. Yeterki doğum iyi geçsin bebek ve ben iyi olayım. Ben öyle düşünüyorum
Üniversitede özel bir hocadan randevu almak istemiyorsan ücret ödemiyorsun. Doğum da ücretsiz. Bende şu an riskli bi durum olmadığı için normal muayeneye gidiyorum