elifnur41 İyi günler herkese bebeğim şuan 10gunluk emziriyorum ve akşam ciger yedim bi sıkıntı olurmu bebege emzirirken yiyen oldumu aranizda
Sunshine__ elifnur41 Vallahi ben hamile iken de yedim çok şükür çocuğum gayet iyi emzirirken de hiç bir şey olacağını düşünmüyorum
Elif380 @elifnur41 bişey olmaz bence bende ilk bebeğimde yemiştim asıl yeyin demir içeriyor size güç kuvvet olur bizde hatta doğum yapana dalak yedirirler
elifnur41 Elif380 Bn gebelik boyunca hiç yemedim akşamda canım isteyince yedim ole internetten baktığım kadarıyla bebek zehirlenir felan diolar ne kadr doğru bilmiorum
Elif380 @Bursa17 onu kim diyor ben hamileyim şimdi yiyorum hep ilk bebeğim de de yemiştim sorun olmadı hamileyken ve emzirirken
eylulmihrasmom Elif380 gereğinden fazla tüketilmesi önerilmiyor çünkü içerisinde çok fazla a vitamini var ve fazlası bebekte doğum kusuru olarak geri dönebiliyormuş bu sadece hamilelikte. emzirme için bilemiyorum
elifnur41 Sunshine__ bebeğim bgn biraz huzursuz daha asla yicemi sanmıyorum Allah evlatlarımızı korusun inşallah
Sunshine__ elifnur41 Amin inşallah canım ama bence sen tedirgin huzursuz olduğun için senin sütünden ona geçmiştir hissediyo oda