Hilalclk adileeozden Benim 5 gün oldu doğum yapali doğumdan bir gün sonra yine yüksekti yarın tekrar gidecem bebek iyi ama biraz solunum desteği aldı
snmcbb adileeozden inşallah çıkmaz sizinde .benim enzimler normal çıktı safra asidi sonucunu bekliyoruz
Herseyguzelolsun7 Duygu__26 safra asitleri testi önemli olan bir de bazılarında kaşıntı önden gelip değerler sonradan bozulabiliyormuş
GulserenKY OZKUP453 Sağlık ocağında da verebilirsiniz. Zaten ordaki doktor bakıyor yüksek olan ya da düşük olan değerleri söylüyor domtoeunuza gösteriyorsunuz. Ama ustunden zaman geçmeden gösterin yoksa doktorunuz yeni tahlil yaptırıyor.
GulserenKY OZKUP453 Eğer çok kaşıntınız varsa özellikle avuç içi ayak tabanı gibi yerler kaşınıyorsa kolestaz olma ihtimali yüksek
OZKUP453 GulserenKY özellikle oralarda var ama vücudumun diğer bölgeleri de kaşınıyor sırt ayaklar kollar bacaklar vs 😔
Mine9166 ardengunes kullandığınız vitaminler yapıyor olabilir benimde birsey çıkmadı vitaminleri kesince düzeldi ben d vitamininden şüpheleniyorum baya yukselmisti