Mlkgln Haftada kız dedi doktor %80 hatta, 15.Haftada erkek olduğu kesinleşti. Tabi ben farklı doktorlara gittim .
Aleynacamoglu Ustunneliff Canım benim doktorum net konuşmadı kızdı detaylı da erkek olduğunu öğrendik ozamana kadar unisex kıyafet almışdım hep🥰
verammmm00 Bana da 12 de % 85 kız dendi ama ben hiç kıza inanmıyorum tabiki cinsiyet farketmez ama herkes oğlun olacak demişti bende erkeğe odaklanmıştım kıza şok oldum 10 gün sonra tekrar gitcem bakalım ne olacak 🙈
Ustunneliff verammmm00 banada çevrem öyle dedi siz çevreye bakmayın ben onlar yüzünden erkek çocuğa hazırlamışım kendimi psikolojik olarak hala kızım olucak şokunu atamıyorum üstümden 😅🥹
verammmm00 Ustunneliff bi tane de kızım var varlığına bin şükür kızım olmasını çok isterdim Allahım ilkinde nasip etsin onu tattım acaba bende içten içe erkeğe mi heves ettim çevre mi etkiledi bilemiyorum halbuki iki kız kardeş çok güzel olur hayırlısı bakalım 🙈
Birbahargunu Ustunneliff ben de burdan okuya okuya o düşünceye girdim 12 den beri kız iki doktor takipliyim ikisi de aynı söylüyor dün 19 da yine sordum değişir mi diye doktor her yerini gösterdi değişmez kesin dedi ama yine de ayrıntılıyi bekliycem😂 ve evet dayanamayıp biz de bir sürü kıyafet aldık görünce alası geliyor insanın
SevvaallEr 12+5 yüzde 70 kız dedi 15 haftalıkkta kız kesin dedi gecen hafta 20. Haftamdı hala kız 😄 bence doktor tecrübesiyle ve cihaz kalitesiyle alakakı bir durum bu cinsiyet konusu doktoruna güveniyosan sorun yok canım 🫶🏻
A-eren Bana da 13 ve 15 haftada kesin kız dedi doktorumun şimdiye kadar yanıldığını görmedim ama bu defa yanılır umarım diyorum 😄iki Kızım var oğlum olsun isterim haftaya devlette randevum var bakalım hayırlısı (herşeyden önce sağlıklı olması)🤲🏼
runkli0606 Ustunneliff benimki çok istisnai mucize gibi bit şey olmuştu korkutmayım ama ilk çocuğumu 2 özel bir devlet doktoru takip etti dopana kadar kız dediler doğuma pembe bileklikle girdim erkek bebekle hastaneden ayrıldım 🥴🥴🥴 oğlum şimdi 22 yaşında doğar doğmaz kucağıma vermeseler brnim olduğunu kabul etmeyecektim
Ustunneliff runkli0606 siz teyzem gibi olmuşsunuz onada 3 doktor erkek demişti kız doğdu şok geçirdi erkek bekleyip kız doğurunca 😅
runkli0606 Ustunneliff valla şimdi gülüyorumda o anki hislerimi tarif edemem çocuğun pipisini bakmak istemiyordum🤣🤣
Benimennembirmelek Ustunneliff 17. Haftada kız dediler periodontolojide orda 4 tane doktor vardı sonra 22-23 haftada fln erkek dedi devlet hastanesi