Seymabc Merhaba 26 haftalık hamileyim 2 kez uromisin 9 gün de pyeloseptil kullandım. kullanırken ağrım geçmişti ama bitti hemen tekrar ağrım başladı bugün tahlil vericem ya nioli yağı kullanıyor musunuz su icmekten başka neler yapıyorsunuz moralim çok bozuk
Yassey Seymabc bende sık sık oluyorum bol suyla atmaya çalışıyorum dut kurusu öneriyorlar bazıları içme diyor bazıları iç diyor enfeksiyona iyi gelir bir fincan falan içebilirsin araştırıp nioli sadece yanmayı azaltıyor içten tedavi olmadıkça tekrarlıyor sürekli ben bol suyla atmaya çalışıyorum iç çamaşır temizliğine dikkat et ütüle giy sık sık değiştir
Churcill Seymabc ben artık bu illetin geçmesi için olan inancımı kaybettim ya. Nioli de kullandım bol su içiyoruz zaten havalar sıcak. Çamaşır da değiştirdim fitil de kullandım yok geçmiyor. Tek ümidim gebelikle başlayan hastalığın gebelik bittiğinde bitmesi..
Hazali Seymabc yoğurt ve kefir tüketin iyi geliyor bir de hemşirem sık çamaşır değişikliği yanında kullanılan atletler var ya onları kesip kesip kullan sonra değiştirir kaynar su da yıkarsın demişti ben bunları denedim etkili çözümler
Seymabc Seymabc limonlu su içicem ama onun da günlük bi sınırı var mı acaba fazlası zararlı olur mu diye doğal şeylerden hep kaçıyorum
Seymabc Yassey hemen alcam dut kurusu inşallah geçer yaa bebeğe zararı olacak diye korkuyorum en çok da, yoksa ağrı bir şekilde çekilir ama…
Churcill Seymabc Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Kötü bişey yani bazenok rahatsız edici özellikle bazı geceler kaşıntıyla uyanıyorum artık tahriş olma derecesine geliyor ertesi gün bide o kaşımanın yanmasını çekiyorum Allahtan ağrım acım yok yoksa oturur ağlarım heralde her gün