Moonligth807 Ben aşırı derecede çocuk istiyorum ama eşim asla istemiyor bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum ve biliyorsunuz ki hamile kalmam eşimin elinde hamile kalabilmek için ne yapabilirim lütfen taktik verin
Bernasnli Moonligth807 bence eşinin isteğine de saygılı ol sonuçta tek sana ait bir şey değil ikinizin olacak şahsen ben istemezken eşim benim düşünceme saygı göstermeyip yapsaydı kazadır odur budur dinlemem aldırırdım , bizde nasıl hazır olmak lazımsa erkeklerde de öyle
Hamoskk Moonligth807 yaa benım esımde ıstemıyodu ılk basta sımdı senın bu kadar ıstemen beni ikna ettı dıyo zamanla ıllakı olur dua et bol bol esınle de guzelce konus neden ıstemıyo maddi zorluktan falan da cekınıyo olabılır gunumuz malum :(
Eylemyerlii Moonligth807 hiç üzülmeyin erkeklere güzel kelimelerle biraz daha üzgün şekilde üzüldüğünüzü belli ederek yaklaşın bu konuda eminim eşiniz sizi seviyordur bir süre sonra çocuk fikri yatkın gelecektir 🌸
Snmlsn Hamile kalmam için eşine ihtiyacın var. En büyük taktik bu olabilir. Önemli olan senin istemen değil ki sadece ikinizin de istemesi gerekiyor.
Kardelen-emf Moonligth807 ne kadarlık evlisin eşine biraz zaman ver Rabb im onun kalbine de verir o sevgiyi isteği insaAllah acele etme dua et
ladyax Moonligth807 eşin istemiyorsa yapabileceğin bir şey yok evlenmeden önce bilmiyor muydun istemediğini
naneliseker_ Moonligth807 eşinin de istemesi gerek. Hevesli olması daha önemli. Onun hevesine mutluluğuna gebelikte çok ihtiyacın olacak. Özellikle istekli olmasina