Yarnecalp Kızlar sabah çok açık renkte çıkmıştı akşam böyle çıktı ikisi farklı marka 2.test akşam yaptigimi ekliyorum !
ASE6154 Yarnecalp hayalet bir çizgi var gibi yarın veya öbür gün sabah ilk idrarla tekrarlarsanız netleşir gibi
Pamuk Yarnecalp Benim telefonla bile çekilmeyecek sekildeydi bu testlerde.Gebelik çıktı. Yani kendi çizgisi denilene anlam veremiyorum 13 sene boyunca testler yaptım ne kuruma ne kendi çizgisi hiçbir cizgi çıkmıyordu hamile değilken.
06Songul06 Erken gebelik testinde bazen bu gölge gibi çizgi cikiyor siz diğer ucuz testlerden alın yapın ac karnina
Yarnecalp Pamuk https://mutluresim.com/image/img-20230720-205334-489.nlCrRE bakarmisin sondan yukarı doğru 2.ve 3.testler bugunkuler
Umut_aras Var gibi sanki bu erken gebelik testi nasıl erken gebelik testiyse hiç öğrenemedim sanki diğer kaset testler daha güvenilir geldi bana
sanemsii Erken olabilir ben adetime beş gün varken yaptım böyleymiş çöpe attım 3 gün varken yaptım bundan bi tık daha koyuydu canım çöptekine baktım ki oda durdukça oturmuş bence erken gebeliğin olabilir yani erken öğrenmiş
Pamuk Yarnecalp Şuan daha çabuk hamile kalırsın.Ben dusukten sonra adet olmadan hamile kaldim.Cok geçmiş olsun.