bdenerigokce Clowerrrr korunuyor muydunuz acaba nasıl korunuyordunuz yani, ben öyle korunmayayım😂 çocuğum varken hamile kalmaktan çok korkuyorum da 🫶🙈
Kmelike1408 Clowerrrr bende siz gibi kizim yasina girdi hamile oldugumu ogrendim Rabbim verdiyse vsrdir bir bildigi hamileligimin 4.Ayinda kizimi suttten kestim zorlanmadim sukur Rabbim sabrini veriyo hic aglamayin suan 33.Haftama geldim
Damlabekdemir Bugun ogrendim bi kaç saat once çok ağladım oglum bir yaşında şuan napıcagımı bılmıyorum😒
Clowerrrr Damlabekdemir benim de 15 aylık oğlum emerek uyuyor o şekil alıştı ne yapacağımı bende bilemiyorum
Damlabekdemir Clowerrrr benimde oğlum emiyor hala bu hafta koye gidicektik kaynanamlara orda bıraktırcaktım eyluldede ıse donucektım bugun uc gunum geçti dedım yoktur ama ıcım rahat etsın baktım pozıtıf cok uzgunum napcam bılmıyorım bende
Clowerrrr Damlabekdemir memeyi öylede bende bırakacaklar bende 5 haftalık hamileyim içimizde bebeğin sağlığı için bırakmaları gerekiyor
Kmelike1408 Clowerrrr doktorum dogum zamanina kadar emzirebilirsin. dedi ama ben zarari olur diye biraktirdim
Clowerrrr Hımm bende daha kendi doktoruma gitmedim ama başka doktora gittim ve çocuk doktoruna sordum bırak dedi