TheAtes Gögüslerim ilk başlarda çok büyüdü ve sertti. Şu an 7. aydayım büyüklüğü aynı ama yumuşadı. Bundan 2 hafta önce 2 damla süt gelmişti. Onunla alakalı olabilir mi ya da başka bir sorun mu var?
Sevgi56 TheAtes benimde öyle önce büyüyüp sertlerdi şimdi yine büyük ama yumuşak, doğuma bir ay var, sebebi ne acaba bende merak ettim
Serap-asel TheAtes benımde öyle aşırı büyüdü serttı şimdi yumuşak oldu ve acayıp kaşınıyor goguslerım ve gobegım felan
Esoo44 Aaa benimkilerde şuan öyle aynı dediginiz gibi oldu ilk başlarda büyüdü sertleşti şimdide yumuşacık ve 3 4 gün önce iki damla sarı süt geldi
Ebruslr Benimde aynı 2 hafta önce bende de yumuşama oldu ve süt geldi doktora sordum normal olduğunu ama dokunmamı söyledi
TheAtes Ebruslr ben sütün geri çekilme ihtimalinden korktum da umarım bir şey yoktur. Yorumunuz biraz rahatlattı içimi 🥰
Nurozi 36+6 yız 4 Ağustos da sezeryanım var bikaç hafta önce şeffaf sıvı geldi göğüslerimden. Ondan sonra ne büyüme ne sertleşme yok normal duruyorlar 😂
Shibalba TheAtes benimde aynı, 34. Hafta Bende sebebini merak etmiştim aa hepimizin aynı sanırım Olması gerek bu olduğuna ikna oldum