Ervaduru Hem tansiyon ile hem gebelik şekeri ile cebelleşiyorum aynı zaman baş ağrısı ile De 2 aydır geçmek bilmeyen son 2 ay gibi sayıyorum küsüratları çok saymadan inşallah 28 haftaları geçersem daha rahat olucam
Asteka41 Ervaduru bende gebelik sekeri ile cebellesiyorum insulin ignesi kan sulandirici ignesi bugün benim de 99 kaldı 😪
Ervaduru Umutku hangi durum aynı tansiyon şeker mi amin inşallah ne güzel bir haftaya gelmişsiniz 30 haftaya gelmek istitorum öncrki hedefim 28
Umutku Ervaduru ikisi de var canım şükür şekerim çok yüksek çıkmıyor ama diyet yapıyorum tansiyonum da yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum şükür bu günlerde normal gidiyor
Umutku Ervaduru ilaç ve diyet artı stresten uzak durmaya çalışıyorum tuzu sadece yemeklerde tüketiyorum ekstra tuzlu şeyler yemiyorum
Umutku Asteka41 benim de şeker yüklemesinden sonra biraz yüksekti 1 hafta sabah öğle akşam açlık ölçtüm şükür normal çıktı şimdilik insülin e ihtiyaç yok dedi ama ara ara yine ölç dedi şükür bir sıkıntı yok ama yazın kavun karpuz yiyememek çok kötü oluyor